Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Roompot Hillview Resort Grandvoir scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 104 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7.1
  • Onderhoud
    8.9
  • Schoonmaak
    8.5
  • Service point
    8.9
  • Vakantieverblijf
    8.7

Bekijk 104 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2024

Prachtig mooi park met overal mooie vergezichten en bij elk huisje zo’n- en schaduwplekken

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: AC Milosoiu
Datum: 11 juni 2024

Excellent accomodation with sustainability at its core.
Lodges are amazing, from decor to level of hygiene, staff very friendly and open to support, making us feel welcomed.
Extra bonus point for allowing dogs and making sure they are also treated with respect and love (dog biscuits upon arrival and departure).
Despite being a holiday park, has the pleasant feeling of a family business, where every detail was well thought.
Highly recommend and we will come back for sure!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024

Fantastische lodge in een prachtige en rustige omgeving.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Janny
Datum: 08 juni 2024

Dit is voor het eerst dat mijn Partner en ik terug gaan komen naar een vakantie park
De ligging en de omgeving en de rust op het park waren geweldig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Christel van den Dobbelsteen
Datum: 08 juni 2024

Fijne lodge met mooi uitzicht. We zaten aan een beekje en veel uitzicht op de bomen met vogels die floten. Echt lekker in de natuur en rustgevend. Heerlijk er helemaal tussenuit. Het was top!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Het is een prachtig vrij nieuw park. De huisjes zijn luxe en van allegemakken voorzien. Wel vind ik in huis té donker. Lichtknopjes zijn moeilijk te vinden. En overdag moet vaker het licht aan omdat het zo donker is.
Persoonlijk vind ik het zo jammer en onpersoonlijk dat je niemand meer spreekt door contactloos verblijd. Bij ons werkte het slot met code niet goed en kregen we een sleutel.
Het is een mooi gestyled huis maar ik ben benieuwd hoe het er na een aantal jaren uitziet met de verhuur.
Vloerkleed gezellig maar niet doelmatig en bank en gordijnen op den duur door wollige stof niet erg hygiënisch

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Marjolein
Datum: 07 juni 2024

Mooi aangelegd parc met hele leuke logde die mooi stonden in het bos. Inrichtig mooi met alles erop en eraan

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.