Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Mooi rustig met weinig faciliteiten

Niks op het park te doen alleen een erg duur restaurant. Gebreken huisje: deur ging niet neer op slot, airco in woonkamer huisje 25 kon niet uitgezet worden, veel herrie en nodeloos energieverbruik, veel te zacht matras, stoffige dikke gordijnen we zagen steeds stof dwarrelen, klapdeurtjes hoofdslaapkamer biedt geen loopruimte meer om normaal de kamer uit te komen, geen privacy op het terras huisje 25 zo stond wel op.de site, oven staat veel te hoog is gevaarlijk, koffiemok past niet in de nespresso apparaat. Bij EK Nederland Engeland hele middag en avond geen wifi gehad, lag op hele park eruit. Manager loste het goed op door tv scherm in de bar te zetten en kregen gratis drankje. Werd erg gewaardeerd door ons.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juli 2024

Super verblijf. Mooie locatie om tot rust te komen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juli 2024

Heerlijk verblijf

Super nette en schone kamer, vriendelijk personeel en een rustgevende omgeving.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024

Mooi ruim opgezet park met leuke huisjes. Het huisje is modern ingericht met donkere kleuren en buiten een ruim terras/veranda. Een haak om de deur naar het terras open te houden zou wel handig zijn (de deur waaide steeds dicht). Het huisje was mooi schoon bij aankomst. Leuke speeltoestellen voor de kinderen (evenwichtsparcours buiten en een binnenspeeltuin), en verschillende wandelpaden op het park. Er was geen snackbar of afhaalpizza.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    2
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Kobe
Datum: 12 juli 2024

Topverblijf met kinderen en hond.

Erg mooie chalet. Propere omgeving en supervriendelijk personeel. Bar was wat aan de dure kant.

rating-pie
Naam: Jacqueline
Datum: 12 juli 2024

Geweldige vakantie.

Het is een geweldig park. Mooie huisjes. zeer netjes. Super mooi alles verzorgt, het park heel netjes.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2024

Heel aangename vakantie in een prachtige groene omgeving met vriendelijke medewerkers. Genoten en laten mond aan mond reclame zijn werk doen. Restaurant is prijs/kwaliteit nog niet helemaal in verhouding. Uitbreiding van kaart, kindvriendelijk menu en kwalitatief betere hapjes/tapas is eventueel een tip. Idem voor aanbod tearoom in de namiddag.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

Prachtige locatie en rustgevende uitstraling van onze lodge. Wij verbleven met een baby van net 4 maanden op het vakantiepark van Roompot. We hebben er zeker van genoten. Als kersverse ouders, hadden we dit zeker nodig. In alle rust kunnen genieten van onze eerste vakantie samen. Mooie herinneringen gemaakt!!!

Dank aan Roompot!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.